På tour igen!

Publicerad:

Hej hej!

Nu är jag på tour igen, jätteroligt! Jag har haft lite dåligt med internet, men nu har jag åtminstonde i en vecka så jag ska försöka att skriva lite oftare!

Jag har hunnit med två Europacup tävlingar här nere i Europa redan, i Österrike i St.Sebastian. Det var ett väldigt fint ställe så det var roligt! Backen sköt på så det var bra. 🙂 Underlaget var dock inte på topp. Det har varit väldigt varmt, över 0 varje dag så det hade inte riktigt fryst till, men så kan det vara ibland. Det gick inget vidare på någon av dagarna. Jag kom 8 på storslalomen och 20 på slalomen.

Nu befinner jag mig i Ramsau, ett fint ställe. 😀

Just det, jag glömde nästan. I St.Sebastian är det alltid en tävling “Miss Europacup” då alla lag gör något slags framträdande. Vi gjorde en uppvärmning, pratade lite och en dans! Och så var vi utklädda…

Vi vann! Så det var roligt! En weekend i St.Sebastian för två! Haha, men det var jätteroligt!

Nu ska jag gå och åka hangåkning! Berättar mer sen!

Hej då!