Italien, Tarvisio!

Publicerad:

Hej!

Just nu befinner jag mig i norra Italien i en liten by nära Österrike, Tarvisio. Jättefint ställe som har bjudit på två fina träningsdagar. En i förrgår, och idag. Igår befann jag mig i slovenien för att tävla storslalom i Maribor, men som ni kanske redan vet så blev tävlingarna inställda eftersom underlaget var så dåligt. Så igår laddade jag hela morgonen för att tävla, stod på start och var helt inne på att köra. Då hör jag hur Österrike ropar på radion att det är för farligt för att köra, så både Schild och Hosp hoppar av… Efter det gör fransyskorna samma sak. Jag var dock fortfarande helt inställd på att tävla. En liten stund senare hör jag hur orden “Abgesagt” sprider sig runt om mig så sen var det bara att packa ihop mina saker och åka. Det var tråkigt, men så kan det bli ibland. Jag och Veronica Virre Smedh åkte i alla fall från Maribor hit till Tarvisio på vår egen lilla tour (tränarna stannade kvar i Maribor för att vara med på slalomtävlingen) för att få träna en dag.

Så idag har vi tränat och det var jättefint, stenhårt underlag men ändå greppigt 🙂 Det gick inte jättebra, men så kan det vara ibland.

Imorgon och i övermorgon har vi tävling här i Tarvisio. Det ser jag fram emot, det kommer nog att bli en tävling med väldigt rättvisa förutsättningar så det är roligt! Det är två slalom europacuptävlingar 😀

Nu ska jag gå och äta! 

Hej då!