Melchsee Frutt, Schweiz

Publicerad:

Hej!

Nu har jag kommit fram till Melchsee Frutt. Vi bor lite sådär, men det är mysigt! Vandrarhem, men det är inget fel på det! Vi har ju bra internet! 😀 Ett stort plus! Idag har vi haft vilodag så det var väldigt skönt. Det behövdes nog också! Vi har inte gjort något speciellt alls, pluggat lite, spelat kort och tagit det lugnt! Här får ni lite bilder från några av mina härliga vänner!

Nattis ägnade lite tid åt skolan!

Medans Anna och Emelie gjorde något helt annat!

Imorgon ska jag tävla så det ska bli roligt! I Beckenalp-Klevenalp (tror att det heter det) storslalom Europacup! Ska bli roligt! Jag tror att det blir jättebra! Jag ska vara tuff och bara köra, det blir roligt!

Igåroch förrgår hade jag tävlingar i Tarvisio, inget vidare. Första dagen åkte jag bara dåligt och andra dagen gick det bättre men då ramlade jag tre käppar från mål, men så kan det gå ibland. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter!

Hej då! Nu ska jag gå och äta!

One response to “Melchsee Frutt, Schweiz”