Hemma i Sverige igen!

Publicerad:

Hej!

Nu är jag hemma i Sverige igen, i Järpen, jätteskönt! Det har varit en lite mindre bra tour för mig… Tre utav fyra storslalomtävlingar har blivit inställda så det var väldigt tråkigt, lite extra tråkigt eftersom det har börjat att gå väldigt bra på träning i storslalom, men det kommer nog snart 🙂 I slalom har jag inte riktigt haft flytet, jag har kämpat på men åkningen är lite ojämn. Vissa åk är bra, medans andra verkligen inte fungerar. Det har blivit 5 slalomtävlingar och 1 storslalom, lite trist när man inte är i form i slalom men det vänder snart hoppas jag! Så den här touren har inte riktigt gett mig några härliga reslutat, men istället har jag fått lite erfarenheter så det är ju alltid något 😀

Imorgon ska jag gå till skolan, så det blir roligt! Jag längtar lite, det var så länge sen jag var där nu. Dock har jag inte hunnit plugga mycket alls den senaste tiden, så jag ligger långt efter men så kan det vara ibland…

Nu i veckan ska vi ha JVM läger här i Åre något jag ser fram emot 🙂 Det blir bra att träna, hoppas att det blir lite kallt nu. Idag regnar det i Järpen. Det känns lite som det varma vädret förföljer mig, det kan i och för sig vara ganska skönt ibland. Men det skulle inte skada med några minus grader och sol, 😀 aja man kan ju inte få allt!

Nu ska jag försöka plugga lite!

Hej då!