Hemma!

Publicerad:

Hej hej!

Den senaste veckan har jag hunnit med en del! Jag har gjort min premiär i fart i världscupen. Det var väldigt roligt, även om resultaten inte var de allra bästa. Nu har jag alltså hunnit med att tävla i alla dicipliner i världscup i år:) Så det är roligt, det allra roligaste har varit storslalomen, antagligen för att det är det som har gått bäst. Det är dock en himla spänning att köra fart. Det är så många känslor som strömmar i kroppen, inte minst nervositet som pumpar upp en himla massa adrenalin.

Först var det alltså Super Combi, en Super G och ett slalomåk. Super G:n gick hyfsat bra. Jag råkade gå lite rakt på en del ställen där jag egentligen vet att det är väldigt viktigt att man är väldigt tidig och aktiv, då det var synd men i stort var åket ganska hyfsat. Jag var ganska nervös när jag stod på start, men inte så att jag hörde mitt hjärta slå högt som jag kan bli när jag ska köra fart ibland. Tur det för jag hatar när det blir så. Slalomen var katastrofalt dålig, det var tråkigt 🙁 men det kommer nya chanser och tur är väl det. Jag slutade i alla fall 31, ganska nära poäng!

Störtloppet gick ganska bra, lite sakta men säkert men jag är ganska nöjd. Jag blev väldigt nervös när jag såg en som kraschade och efter det var det många som körde ur där. Jag tog det väldigt försiktigt i den svängen och resten av störloppet var heller ingen jätteösning, men jag och störtlopp har varit en dålig kombination i historian så jag är nöjd!

Super-G:n gick bra till en början, men sen råkade jag komma ut över ett hopp med helt fel riktning och efter det så dog mitt flyt. 37 blev mitt resultat tillslut. 🙂 Jag kämpade i alla fall och åkningen var bra bitvis så jag får ta med det.

Min familj var och tittade på tävlingarna så det var roligt! Till och med farfar var och tittade, så det var mysigt! Här är en bild på mig och min syster!

 

Efter tävlingarna har jag hunnit gå i skolan en dag och sedan har jag varit på träningsläger i Vemdalen några dagar. Det har varit väldigt skönt att hinna träna lite. Det känns som att jag har haft tid att träna på lite nya saker vilket är mycket roligt.

Annars har jag också hunnit med att vara lite i Järpen och träffa vänner vilket har varit väldigt roligt! Nu ska jag och Stina Sollander snart åka till Åre och träna med Åre-Slk vilket jag ser fram emot. Vädret är lite bättre idag 🙂 (det har varit lite regnit och blåsigt) så det är skönt!

Vi hörs!

Hejdå!