Regn, blåst, mjukt, hagel och lite mer regn!

Publicerad:

Så har vädret sett ut idag, inte så härligt! Det betydde att det inte blev någon tävling, åhh. tråkigt. Nu så har jag åkt till Spanien 15h resa helt i onödan. Nej men man kan inte veta vad som händer i framtiden…

Tjeckien bjöd även det på dåligt väder och mjut underlag, men det var trots det roligt att vara där. Jag gjorde mitt bästa resultat i världscupen, 16 🙂 så det var roligt! Det var fina backar, även om den vi åkte var lite flack! Maten däremot var kanske inte den allra bästa.

Spanien, Formigal och Europacup finaler. Inte något som jag kommer att komma ihåg som en toppen resa direkt. Slalomen var helt bottenlös. Det hade snöat en halvmeter blötsnö dagen innan race och underlaget var minst sagt bottenlöst. Trots det var det väldigt bra av organisationen att kunna genomföra tävlingen med dessa förutsättningar, så det var bra. Jag gränslade några käppar från mål, det var mitt fel för jag var väldigt sen, så det var tråkigt. Speciellt då jag verkligen ville komma ner, men ibland blir det inte alltid som man vill. Storslalomen skulle vara idag. Jättemjukt och blåsigt. Man valde att ställa in tävlingen, jättetråkigt. Eftersom det var spått riktigt dåligt väder och att underlaget ser ut som det gör så valde vårat lag att åka hem och istället lägga energi på annat. Jag hade väldigt gärna kört farten, men det här blir också bra.

Trist bara att åka hur många hundra mil som helst för inget, men det kan man ju som sagt inte veta. Nu är europacupssäsongen slut för i år. Det har gått så fort, för fort. Jag kan inte förstå att det redan är slut… Jag kommer verkligena att sakna det. Skönt att säsongen inte är slut än, för jag känner mig inte redo för det än.

Nu ska jag åka till Österrike, Hintereit. Det blir mycket bra, att få träna lite. Sen bär det av till Lenzerheide! Jätteroligt:)

Nu ska jag äta middag!

Hejdå från ett regnigt Barcelona!

2 responses to “Regn, blåst, mjukt, hagel och lite mer regn!”