Hej!

Publicerad:

Hej!

Jag är ledsen att jag har varit så fruktansvärt dålig på att blogga den senaste tiden, men det har tyvärr varit lite för mycket den senaste tiden. Jag har heller inte haft internet, men så kan det ju vara ibland.

SM har varit. Det kan kort sammanfattas som en bergochdal bana. Började ganska normalt, upp till toppen ner till bottendagen efter, sen en tur uppåt igen och återigen ner. Jag fick i alla fall med mig två silver, så det var bra. Störtlopp, en överraskning :), och storslalom.

Hector_DSC8529Här är en bild från SM storslalomen. (Fotograf, Jonas Ericson)

 Jag har också hunnit med att gå en del i skolan, så det har varit bra och roligt att komma tillbaka lite. Det har gått lite segt, för jag är så långt efter så det kan bli svårt att veta var man ska börja men nu är jag igång så det är skönt att det flyter på.

Jag har också hunnit med att tävla några storslalomtävlingar, 3 stycken, och Miss Lindvallen (en slalomtävling i Sälen). Det var lite blandade reslutat. En vinst, så det var skönt. Tyvärr var inte slalomen på topp, igen så det var tråkigt.

Imorse hade vi morgonträning i Stendalen klockan 6, det var väldigt fint faktiskt så det var otroligt härligt:)

Hejdå!