Nu är mitt plötsliga uppehöll över…

Publicerad:

Hej!

Nu är jag tillbaka, och ursäkta att det har dröjt så länge. Senaste tiden har varit fullproppad och knappt en endaste rolig sak har hänt, jag har nämligen bara suttit instängd i min lägenhet och försökt att plugga. När det ända jag gör är att sitta inne och skriva på en dator, utöver att träna, så blir jag inte så väldigt mycket mer sugen på att sitta inne på en dator ännu mer….

Men nu är jag snart klar!!!! 🙂 Nu är det snart dags för sommarlov och ha lite mer tid till träning och andra saker, så det ska bli underbart:)

Jag kommer just från ett träningsläger på Bosön. Det var jättefint väder och roligt att få lite nya träningsidéer. Det som var mindre bra var att jag är lite sjuk, så jag fick ta det lite lugnt:( Det är jobbigt mentalt inte minst.

Jag skriver snart hoppas jag!

Hejdå