LYX!

Publicerad:

Idag har jag gymmat. Jag har verkligen de bästa tränarna på gymmet man kan ha, Anders, Hannu och Nicklas, STORT TACK. Jag får så sjukt mycket hjälp, det är otroligt jättebra verkligen! LYXIGT! Jag är så tacksam!:) Inte för att det gör mig så bra som man skulle kunna tro, jag fegar fortfarande ur…. och är inte direkt så jättestark, men det blir roligt och jag känner att jag utvecklas så det är grymt kul!

Utöver att gymma har jag också hunnit med att skriva ett teoriprov för körkortet, det gick bra! Jag kände mig inte så orolig, plugga vet jag hur man gör, köra däremot är en helt annan femma… Nej, jag skojja. Det löser nog sig, jag ska bara ta det lugnt och fokusera. Saken var den att jag blev lite nervös efter min misslyckade låtsas uppkörning så nu fick jag lite mentala svårigheter. Typiskt mig!

Nu ska jag sova för klockan är mycket.

Godnatt!