Saas Fee!

Publicerad:

Hej!

Just nu befinner jag mig i en liten alpby i södra Schweiz, Saas Fee. Nu är jag äntligen tillbaka på skidor och det har varit underbart roligt! 🙂 Än så länge har vi haft två skiddagar. Idag möttes vi av strålande sol och hårt underlag! Så det skulle inte kunna vara så mycket bättre. Igår var inte underlaget så jättebra, men det gjorde inte ett dugg.

Jag har också hunnit med ett besök på Atomic fabriken och fixat pjäxor. Det gick jättebra, mina nya pjäxor kändes nästan som gamla så det var grymt!:D

Jag jobbar med att jobba bort mina innerskidor och sega svängar på lite olika sätt. Vi har gjort en hel del sladd övningar, men jag kunde inte riktigt hålla mig från att släppa på en del också 🙂 speciellt inte nu idag när det var så fint underlag:)

Vi har fått en service man nu, så det är helt sjukt bra!!! Ziga från sloveninen, jag tror att han är grymt bra.

Nu är det dags för fys, det lite jogg och bål men också volleyboll idag. Inte riktigt min grej med volleyboll, men det ska blir säkert roligt!

/Sara