Berg-och-dalbana!

Publicerad:

Saas Fee har visat sig från sin bästa sida ännu en dag. Jag däremot…

Nej, men dagen började inte så värst bra, några lite sämre åk och jag fick kämpa på. Lite samtal med mina tränare Otto och Nisse senare så började allt vända och ett tag där kände jag mig på toppen, jätteglad och supernöjd, för att några åk senare igen hamna i nere i botten, man kan ju undra hur det står till i huvudet ibland.

Fysen bestod av fotbollstennis, det är bra för mig att träna lite sånt ibland. Jag var sämst på plan, men trots det vann vi alla matcher! Jag hamnade med andra ord i ett väldigt bra lag och idag tyckte jag i alla fall att det var ganska roligt för första gången så det var ju bra. Jag hoppas att jag kanske kan bli lite bättre snart.

Jag har i alla fall haft en sjukt rolig dag om inte annat och nu ska jag bara försöka att ha tålamod i framtiden.

Nu är jag trött igen.

/Sara