Sandviken…

Publicerad:

Hej!

Jag är hemma i Sandviken nu och har mindre roligt. Jag borde verkligen plugga men på något sätt tycker jag att det är riktigt tråkigt nu så det blir så inte mycket gjort… Inte alls bra.

Jag har knappt tränat något de senaste dagarna heller på grund utav att jag har varit lite för sliten. Men idag fick jag köra ben och det var jättehärligt och igår joggade jag lite, skönt det med!!

Jag har hunnit med att vara tränare åt klubben i söndags också, det var roligt! Det var många som kom och kämpade på stenhårt, så det var väldigt roligt att se! Det kan bli ett bra år för Kungsberget i år! Vi tjejer vann på dragkampen också, det var inte illa:)

I Saas Fee hade vi det riktigt bra, speciellt de första dagarna. Sen kom det snö, men det var nog ganska bra för det behövde snöa och det gjorde inget att det blev lite mjukt sen. Nu känns det bra att vi ska åka till ett nytt ställe, inte för att Saas Fee inte är bra, utan för att det blir spännande med lite nytt.

Jag och en kompis till mig har haft en jättemysig middag! Här kommer några bilder.

Emma och jag har plockat trattisar också:) Det var gott att ha på mackan!

/Sara