Nu börjar det närma sig!

Publicerad:

Hej!

Jag är i Sölden nu, det börjar närma sig race… Spännande och roligt. Vädret här är snöigt och molnigt idag, men det gör inget. Jag behöver inte ens gå utanför dörren om jag inte vill. Vi har vilodag idag (lite explosivitetsträning också men typ vilodag) lite trist, men samtidigt ganska skönt. Det är bra att hinna ta det lugnt ibland. Jag ska försöka att plugga lite om jag hinner och orkar. Det verkar som om jag inte är så sugen på skola nu för tiden, jag hoppas att det vänder snart. Det är som det är. I värsta fall får jag gå 5 år. Annars så är det inte så mycket som händer här. Idag ska jag mäta pjäxorna så att de är okej. Vi ska nog gå på en liten fika i eftermiddag också kanske:)

Skidåkningen var ganska dålig ett tag, jag hade tappat bort min styrka:( Men sen kom jag på hur det skulle vara efter att jag pratat med Nisse och Otto (mina underbara tränare) och sen så var problemen borta till stora delar. Jag ska bara försöka ha roligt och försöka skapa vinklar på lördag, sen får det gå som det går!

Jag har fått en himla stor lårkaka, inga problem men det är ganska oskönt.

Maria sa att Sölden är lugnet före stormen nu, så snart blir det väl PARTY PARTY här!

Nu ska jag gå och ladda.

Hejdå!