Oflyt

Publicerad:

Hej!

Nu är det så att mitt liv vill mig illa, nej så ska jag verkligen inte säga men jag har banne mig ingen flyt nu… Jag är sjuk, igår natt fick jag feber och dumma himla halssmärtor. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu, men det är inget jag kan göra åt det så det är väl bara att vara det och ligga här i sängen och ha tråkigt och göra allt för att skynda på den här himla sjukdomen. Jag som var så otroligt sugen på att åka skidor nu. Jag kan inte göra något åt det. Det är bara att acceptera att det är som det är. Jag skulle egentligen testa massa skidor nu också, men det hinner jag göra förr eller senare. Men det är lätt att bli lite stressad.

Jag har i alla fall ägnat mig åt att ligga i sängen nu i snart 2 dygn då. Jag har mestadels tittat på film, jag borde kanske göra något bättre, som exempelvis plugga men det har jag inte orkat. Idag skulle jag orka det men nu så har jag ingen motivation. Jag skyller på sjukdomen…

Maten här är god i alla fall, det är tur det. Nu ska jag hem i två dagar, till Sandviken, jag ser fram emot det!:) Sen ska jag ner tillbaka hit igen, då blir det andra bullar. Jag är så taggad nu. Det är nog bäst att jag låtsats att jag är i backen i mitt huvud nu så att jag känner att jag tränar ändå.

Jag hoppas på bättre dagar framöver.

Vi har varit i Wittenburg, (utanför Hamburg i Tyskland) i en inomhushall och åkt skidor. Det var väldigt bra. Det var roligt och jag kände att jag lärde mig en hel del. Vi hade fina förutsättningar. Första dagen här nere i Mölltal där jag befinner mig nu var också slalom och bitvis känns det som att det fungerar bra. Jag får ta med mig det och utvecklas därifrån. Jag jobbar på att ha tålamod och det sätts verkligen på test nu, men det går ändå helt okej tycker jag!:)

Nej, nu ska jag gå och packa så att jag kommer hem idag! Hejdå.