USA!!

Publicerad:

Hej!

Nu befinner jag mig i USA, grymt roligt. Jag har det jättebra. Vi har varit i Vail och tränat i 4 dagar. Det har gått både bra och dåligt, en hel del bra svängar, men en del som jag gärna vill glömma. Nu är jag lite seg, det suger fett och lite till. Jag verkar ha fått kasst immunförsvar för jag är lite snorig… Jag får panik, men det är som jag är. Jag måste verkligen hinna bli helt hundratio procent på G och lite till tills på lördag för då är det race som gäller:) Wehoo.

Nog om de dåliga nyheterna. Jag har shoppat en hel del, det har varit roligt. Lite för mkt och massa impulsiva köp som jag ångrar, men va tusan man lever ju bara en gång. Vi var på en outlet i Silverthorn i alla fall, den var grym. Hitta jättebilliga Nike joggingskor:) Julklappar har också varit bra att shoppa här 🙂 Så nu är jag nästan klar med det!

Annars har jag det väldigt bra. Maten har varit överraskande bra. Goda frukostar, med pannkakor och gröt och ägg och perfekta bacon och bagels.

Vi lever lyxliv, så det är härligt. Jag är så jättetacksam för Ziga (min serviceman, så sjukt underbart skönt och coolt att kunna säga att jag har en service man, haha jag är så nördig men så är det) som gör ett enormt bra jobb.

Nu är det snart dags att äta middag. Hejdå

Jag är ledsen att jag inte har några bilder, men faktiskt har jag råkat tappat bort min kamera laddare så jag har inte kunnat ta några kort, vilket är väldigt trist. Självklart har jag också slut på batteri på kameran. Men jag tänkte att lite är bättre än inget. Hejdå