Europa Cupen är igång!

Publicerad:

Hej!
Nu är äntligen EC-touren igång igen. Jätteroligt. Just nu befinner jag mig i Schweiz, Zinal. Jag har det riktigt bra. Hotellet är kanske ingen höjdare, men att vara på tour igen känns jättekul! Jag har hunnit med två slalomtävlingar, EC. Det blev inga resultat, men jag är nöjd ändå. Jag har inte åkt så bra slalom på väldigt länge. Förra året hade jag kämpigt med slalom så det var självklart väldigt roligt att det äntligen vände lite. Båda mina första åk var överförväntan. Jag låg tia och 7. Det var väldigt många WC åkare här också, det var roligt att det var bra ändå. Sen så hade jag lite oflyt. Första dagen så fick jag ett kasst och sen direkt efter det kom det en vertikal som jag gränslade.. Så det var riktigt tråkigt. Andra dagen så ramlade jag. Jag fortsatte och gjorde trots det punkter, så det var sjukt. Det säger också lite om att min slalom förra året inte var på topp. Sedan var det också värsta punkttävlingen. Det var några steg framåt i alla fall.

Sedan har vi varit i Zermatt nu också. Det var väldigt fint. Matterhorn var finare än vad jag trott. Nu är det så att slarviga jag har tyvärr råkat tappat bort mina kameraladdare så jag kan inte ta några kort. Men jag ska se om jag kan låna av någon.

Imorgon är det tälving här. Idag har vi haft vilodag. Vi har spelat hockey, det var riktigt roligt. Jag ska bara försöka att göra mitt bästa imorgon så får det gå som det går. Jag ser fram emot imorgon, jag ska har roligt och sen får vi se.

Nu ska jag gå och prata med Ziga lite.

Hejdå.