EC

Publicerad:

Hej!

Åhhh…..

Jag har tävlat lite EC nu. Inget flyt. Först har jag tävlat lite slalom, det var några av de värsta dagarna i mitt liv. Jag körde ur och hade det allmänt tungt. Det var någon som tog min väska med alla mina saker i och skidåkningen gick inte alls bra. Vi bodde i en barack, som i och för sig var över förväntan och maten var väldigt bra, men det var ändå några tunga dagar.

Sen förflyttade vi oss till Courchevel. Ahh, tänkte jag. Nu blir det lyx! Men så hade kungen av Saudiarabien bokat upp det hotellet där vi brukar bo, så vi fick helt enkelt bo 40 minuter från backen i en liten fransk by. Alla ländet bodde på det här hotellet, det var mysigt. Men självaboendet var inte riktigt på topp. Rummet doftade allt annat än trevligt och jag och Virre insåg att vi hade fler rumskamrater än vad vi trodde. Det fanns nämligen ett kackerlacksbo i vårat rum. Tur att jag inte märkte det förrän vi skulle åka, annars hade det kunnat vara svårt att sova.

Vi hade en tysk kackerlacka. De är tydligen de mest vanliga i världen och avger en äcklig doft, inte konstigt att jag tyckte att det luktade.

Annars var åkningen i Courchevel bra. Träningen gick riktigt bra och tävlingen var inte illa heller. Jag låg 2:a efter första. Andra åket började bra. Sen så ramlade jag!!! Åhhh, säger jag bara. Det var mellantid också, och jag åkningen nedre delen fungerade i alla fall bra, så det var skönt. Nu vet jag att det finns där, nu längtar jag bara tills att jag får till det. Tyvärr var andra dagen inställd i Courchevel, men så kan det vara.

Nu bor vi på ett lyxhotell i alla fall. Vi är i Italien. Jag har aldrig bott i närheten så här bra i Italien, jättefint verkligen. 7 rätters till middag. Sallad, Förätt, Soppa, Första middag(Typ pasta), andra middagen (kött eller fisk av något slag, enormt gott igår:)) sen ost och frukt och sen efterrätt. Man behöver i alla fall verkligen inte gå hungrig en sekund här!

Nu ska jag snart träna. Det är fint i backen så jag ser fram emot det.  Hejdå!

One response to “EC”

  1. Hej allra käraste Sara!
    Det är kul att läsa din blogg även om jag också följer dig via mamma. Ja, det är bara en tidsfråga innan du får till det även på tävling – det är jag helt övertygad om!!! Gött att det går bra på träning så du vet att du har kapaciteten. Hoppas att du kan njuta av livet och hitta något att vara glad och tacksam över varje dag även om det hittills inte gått lika bra i tävling som du hoppats. Livet är ju mer än skidåkning också….Vi håller tummarna varje gång du åker!!! Vi har det bra och njuter av livet med fin skridskoåkning på helgen. Sofia har boyfriend och hånglar mest med honom… På sportlovet åker vi till Spanien och får förhoppningsvis tillgång till lägenheten då. (Överlåtelsen ska ske dagen innan vi åker och innan det är klart vet man inte med strulpellarna till säljare..) Vi tar med skidorna och ska också åka lite i Sierre Nevada och prova på skidåkningen där. Har du åkt där? Massor av kramar från oss alla! Familjen Tufvesson