Jaaaaaaaa!!!

Publicerad:

Kul med bra åkning på tävling igen! Helgen som har varit har varit väldigt härlig. Slalomen var bra stora delar av banan, synd att det inte riktigt gick hela vägen, och storslalomen var också bra stora delar av banan. Jag slutade 17 så det var skönt!

Nu ser jag fram emot lite mer tävlingar.

Andorra är ett jättefint ställe! Här ovan ser ni racehanget.

Så himla roligt för Frida att hon kom 2:a! Det var hon verkligen värd. Hon har åkt väldigt bra på träning! 🙂 Hon är väldigt snäll också!! Jag var fotograf på prisutdelningen i backen, haha. Jag hoppas att det blev lite fina kort! Jag stod där med Fridas digitalkamera bredvid alla andras super kameror!

Andorra är ett ställe som jag gärna skulle åka tillbaka till! Det känns som att det alltid är sol där. Jag har i alla fall bara haft strålande sol alla dagar jag har varit där, vilket i och för sig bara är 7 stycken eller så, men ändå! Härligt! Det finns väldigt många jättefina hotell också! Vi bodde helt okej, men vi hade filttäcken och det är inte min favorit, så stickigt och omysigt.

Nu ser jag fram emot att komma till Sochi. Det är tydligen ett 5 stjärnigt hotel vi ska bo på 🙂 Mina första farttävlingar i år. Det ska bli jätteroligt!

Just nu befinner jag mig i Zürich. Jag borde gå och springa intervaller nu. Jag är faktiskt inte alls sugen på det. Men det är dags… Det kommer nog vara skönt efteråt, när det är gjort.

Hejdå!