Oj oj!

Publicerad:

Vet ni vad klantiga jag har lyckats med de senaste dagarna?!? Dels har jag råkat gått in i en dörr så att min tand gick av. 🙁 Vi var vid gränsen vid Andorra och jag och Jessica sprang ut ur bussen när den stog i kö för att gå på toa. Sen var det bråttom. Och så öppnades toadörren inåt och så öppnade jag den för lite och så fick jag den i ansiktet och så gick lite av min framtand av. Jag har slagit ut mina tänder förut, så de är inte jättestabila. Men det var riktigt segt. Nu är jag där med min tunga HELA tiden och tanden är ganska skarp så det har börjat blir alldeles ömt på tungan nu… Jag får fixa det när jag kommer hem.

Sen har jag också råkat glömma mina fartpjäxor i min servicemans bil, i Slovenien. Och nu så ska jag åka fart. Så nu måste min underbara Ziga som är så himla snäll åka flera timmar och lämna dem. Usch vad jag är slarvig. Stackars honom. Det är tur att han är så fantastisk som han är.

Oj oj säger jag bara. Nu är det dags att jag skärper till mig lite…