Ojoj igen!

Publicerad:

Ryssland är inte som alla andra länder. Jag hade lite fördomar men jag trodde verkligen inte alls att det var såhär.

Flyget hit, balkan wings var överfyllt med packning. Men vi skidåkare använder oss i och för sig av väldigt mycket saker så det var inte så konstigt. De fällde hälften av sätena och stoppade in packning i planet. Det var något nytt, men allt kom med så det var riktigt bra!

Det är vakter ÖVERALLT och då överdriver jag inte mycket. I hotell receptionen. På väg till backen runt om i den än så länge halvbyggda byn där det bara är två hotell som är öppna. I backen överallt. Och på flygplatsen. De är de enda ställen där jag har varit i Ryssland också, så för mig kändes det som överallt.

Det var ganska så grått klimat. Men jag tror att det beror på att vädret var så grått, för den dagen när det var sol så var det ändå ganska fint. Tyvärr så var det inte sol ofta. Jag fick aldrig tävla. Det var tråkigt, men man kan inte påverka vädret. Jag hade i alla fall väldigt roligt när jag åkte genomåk.

Här ovan ser du utsikten från mitt hotellrum. Inte så jättesmickrande. Där OS ska gå, där jag var var tydligen helt öde för 3 år sedan, så det har ändå gjort ett väldigt bra jobb nu de här åren, för nu börjar det likna något. De vill tydligen göra det till en sagovärld, så det är lite roligt. Färgerna är lite udda bara, lite dystra fast ändå glada färger. Det är lite konstigt designat.

 

Backarna här var fina. Jag tycker att alla kändes jättebra, förutom att storslalomen är väldigt väldigt flack. Men så kan det vara. När supercombin blev inställd så hann jag med att träna lite i slalomhanget. Det var roligt!

Maten var över förväntan. Gröt och fil på morgonen. Riktigt lyxigt! Lite sam samma, men det var riktigt bra.

Så det var en annorlunda upplevelse, mest på grund utav alla vakter som gick runt överallt och inte pratade engelska och såg sura ut. Men det var roligt att vara där.

Resan hem var en pers. När vi kom till flygplatsen var planet 8h försenat, mitt i natten och jag var svintrött. Vi kom hem, det var tur. Men ingen lätt resa. Tack så mycket Sunken för all hjälp!