Åre.

Publicerad:

Åre är ett fint ställe. Stort grattis till alla mina lagkamrater som gjorde det väldigt bra! 🙂 Weeeho!! 5 topp 12! Grymt bra!

Jag har alltså just varit i Åre på WC-tävlingar. Jag hade inte flyt. Jag har inte glömt det, men försöker febrilt. Åre är i trots min helg ett härligt ställe som jag verkligen gillar.

JVM har varit. Det var som vanligt väldigt roligt, njuter alltid av att få vara där! Mästerskap är alltid spännande. Det blev ett silver. Jag ville väldigt gärna vinna, men att följa upp ett guld med silver var ändå okej. Speciellt med tanke på den här säsongen.

Hann att träffa min syster och pappa!

Det mest positiva den senaste tiden är intervaller idag, det var så skönt. Det var så oerhört länge sedan jag var ute och fick ta i lite. Skönt. Det gav energi. Hoppas att jag känner så imorgon också…

Imorgon är det första genomåk på EC-finalerna, spännande. Kul med lite fart.

Nu ska jag njuta av den sista veckan på touren för i år… Saknar det redan lite, men samtidigt ska det bli så sjukt skönt att få ett litet break och få börja om sen. Nu är det snart dags för middag och jag hungrar ihjäl.

Hejdå, lycka till till mig. Kan behövas i DH! 😀