Sverige…

Publicerad:

Nu är årets tour slut. Oj oj vad det har gått fort. Jag kan inte fatta.

Nu är det dags för SM.

Den senaste touren var sommrig, jag har njutit för fullt. Det har varit fantastiskt. Åkningen har till stora delar varit bra, lite oflyt som den här säsongen kan sammanfattas som.

Nu ska jag laga mat, återkommer snart.

Hejdå, Sara

One response to “Sverige…”

  1. Hej Sara!

    Jag vet inte om du kommer ihåg mig men vi tränade och tävlade ihop när vi var små i Kungsberget! 😛 Min pappa var även tränare, Anders Flodman, och syrran var och tittade på dig för någon helg sedan i Åre (Mimmi Flodman). Jag har tänkt så många gånger på hur kul vi hade ihop på tävlingar och träningar och hur tävlingsinriktade vi båda var! Det är så otroligt roligt att du lyckats och tagit dig så långt!

    Om du har tid och lust, skulle det vara jättekul och ha lite kontakt eftersom du bor kvar i Sandviken vad jag förstår!? Hälsa far din också! 😉

    Ta hand om dig! //Karin