KLAR!

Publicerad:

Hej!

Nu är jag klar med skolan. Hela gymnasiet! Nu är det snart dags för studenten. Roligt!

 

Med mig är allt bra. Jag har haft härliga veckor senaste tiden. Utöver att ha pluggat en del, så har jag såklart tränat och njutit av vårskidåkning. Det börjar kännas bra med dom nya storslalomskidorna nu! Det är roligt. Jag har också ägnat mig åt att sola lite nu, för sommaren var förvånansvärt nog i Järpen lite i förra veckan också. Nu är dock allt som vanlig, lite kallt.

 

Vi har haft fystester. Det var spännande. Jag överraskade mig själv på en del tester! 🙂 I sommar vore det bra om jag blev lite mer spänstig, annars var det okej. Vi har haft yoga också, och judo. Det var jätteroligt. Jag tror att judo är något som jag skulle kunna bli ganska bra på, yoga däremot… Jag var nog stelast av hela laget, inklusive killar. Inte bra… haha.

 

Vi var i Röldal på fartläger. Jätteroligt! Jag och Anna gick på en fjälltur upp på bergstoppen man ser till höger, dock inte så bra utrustade. Det blev lite kallt om tårna, men mysigt.