Sommar!

Publicerad:

Nu är sommaren i full gång! Jag tränar på och mår allmänt väldigt bra.

Jag har nyligen varit hos min kära vän Anna Swenn, det var väldigt mysigt!:) Jag fick uppleva Rättvik på Annas sätt. Även träffa en av Annas kärlekar, hennes hund Yra! Jag som inte ens gillar hundar, allergisk, tyckte ändån det var kul!

Det är fantastisk utsikt i rättvik, jag tror att det här är utsikten från toppen av slalombacken. Anna bodde jättfint hon med:)

Jag och Anna har hängt med vår fystränare i en period nu! Det har varit grymt bra träning.

Midsommar firade jag som vanligt på mitt sommarställe, det var som vanligt fantastiskt!

Just nu är planen att träna lite mer med Sandvikens Atletklubb när det passar. Annars ser jag verkligen fram emot att få vara på mitt sommarställe och inte göra någonting speciellt alls, förutom att träna.:)

Hej!