Dags igen!!!:D

Publicerad:

Sommaren har gått fort och varit väldigt härlig med mycket sol, slappning och självklart även träning!!

Det har flutit på bra och jag är nöjd med mitt upplägg som jag har haft under sommaren.:) Jag har mestadels bott i vår sommarstuga i sommar och det har fungerat förvånansvärt bra att träna där! Nu är det äntligen dags för skidåkningen igen, men först ska jag ner till München och testa olika positioner i en vindtunnel. Det ska bli mycket spännande. Vi har första lägret planerat i Juvass, en glaciär i Norge. Det spås att det ska vara regn i en vecka, men jag ser fram emot ett roligt läger och är jättesugen att börja med skidåkningen nu igen. Jag har lite nya planer på hur det ska gå till och det ska bli spännande att testa. Något som har gjort min sommar betydligt bättre är Audi som har hjälpt mig med bil, stort tack!! Älskar Audis bilar:) Sedan har även Kiropraktorerna Vejlo varit fantastiska som har sett till att min kropp har hängt med, de är enormt duktiga. Nu ska jag packa det sista och sen bär det av på tour igen! 😀 Weeehoooo!!!