Magont men dödsnöjd.

Publicerad:

Jag ligger på hotellrummet här i Juvass och har magsmärtor… Men det är sol i Juvass just nu, det säger en del, och idag har jag äntligen åkt skidor igen.

Det var DÖDSROLIGT!!! Åhh, jag hade på något sätt lyckas glömma bort att det var riktigt så där roligt. Weehoo! Det var inte bara bra åkning, men ändå, att få känna draget och svängarna och krafterna och farten och trycket, wow. Nu låter jag jättenördig, men så kan det vara. Haha. Juvass är en jättebra glaciär att börja på. Det finns inga krön, och går från flackt till halvlut, eller ett flackt sådant i alla fall. Det var mjukt, men vi saltade så det blev grymt. Jag längtar upp till backen nu.

Jag har väldigt ont i magen, ingen aning vad som har hänt, drygt. Fysen idag bestod av fotboll, det var roligt. Eller i alla fall tills jag råkade kliva snett, sen fick jag inte spela mer… Jag hatar att bara titta på när andra tränar, tortyr.

Jag har också varit i Audis vindtunnel och testat olika fartställningar. Det var väldigt lärorikt och coolt. Nu har jag fått lite svar på en del saker som jag bara haft teorier om tidigare och fått nya idéer.  Vi var också på en rund tour på fabriken, ascoolt!

En fin bild på delar av laget:)