Tiden går fort när man har roligt!

Publicerad:

 

Nu är första lägret snart förbi. Det har gått jättefort och varit väldigt roligt och utvecklande att komma igång igen.

Det finns mycket att jobba på, men det finns också mycket som är bra. Jag har haft lite bakslag och framgångar. Men det är väl så det ska vara i början av säsongen. Nu är jag sugen att köra mer och sätta de där sakerna som inte riktigt är bra. Det är nog det som är en enormt stor del av drivkraften. Jag känner mig lugnare och mer avslappnad det här året. Jag ser verkligen fram emot säsongen, men tålamodet får jag ta fram och känna att det är långt kvar tills första tävlingen. Jag har tränat mycket på att hitta ytterskidan och har fått en mängd olika tips. Det är grymt!

Vi har bott på Rauberg och det har varit fantastiskt. Maten här är helt underbar. 3 rätters som bara smälter i munnen:)

Idag har vi sprungit längs en älv på en härlig väg nere i dalen, det var jättefint. Solen har skinit tre dagar i rad. Juvass visar sig verkligen från en fin sida, helt underbart. Imorgon är det alltså dags att åka hem efter 10 skiddagar. Det blir bra med lite fys, men det har varit sjukt bra. Åhh, jag längtar redan tillbaka. Här nedan kommer en bild från vindtunneln tagen av Ritchie Herbert.

Jag glömde min kamera detta läger, därav dålig bilduppdatering.

/Sara