Publicerad:

Hej!

Just nu befinner jag mig i Juvass igen! 😀 Det har varit riktigt fina dagar och Ă„kningen har gĂ„tt bra.

Idag har himmelen varit molnfri och underlaget hÄrt. Det vore roligt att Äka is eller riktigt hÄrt, men fina förhÄllanden. SÄ hÀr tidigt pÄ sÀsongen passar det ÀndÄ bra med lite lÀttare. Jag har trÀnat mycket pÄ position och tajming och det kÀnns som att det blir bÀttre och bÀttre vilket Àr roligt. Vi har Àn sÄ lÀnge bara Äkt storslalom pÄ detta lÀger. Juvass Àr jÀttebra nu, sÄ det rekommenderar jag om man vill ha bra försÀsongstrÀning. Tydligen har det varit jÀttevarmt nere i Europa, pÄ bÄde gott och ont, men glaciÀrerna smÀlter bort vilket sÄ klart inte Àr sÄ roligt. PÄ fysen skulle det dock inte sitta fel med sommar, vilket inte direkt Juvass bjuder pÄ.

Emellan lÀgerna har jag varit hemma i Sandviken. Det var hÀrligt. Det var ganska fint vÀder och hela familjen var hemma. Det blir alltid högt tempo och mycket prat nÀr alla Àr hemma! Man fÄr vara pÄ hugget om man vill prata, men det gillar jag och det har varit vÀldigt mysigt. Vi har gjort sylt och shoppat. Emma femma Àr min personliga shoppingassistent, haha. HÀrligt med en lillasyster som kommer med modetips:) Vi har dansat bugg ocksÄ. Till Tomas Ledin. Han var i Sandviken och spelade och vi fick för oss att vi skulle gÄ, vi hade dock inga biljetter sÄ det fick bli hemmakonsert istÀllet, men det var ocksÄ roligt! Min bror var faktiskt över förvÀntan. Han hade kanske inte sÄ bra taktkÀnsla direkt, men inte jag heller sÄ vi var ett bra team.

I övrigt har jag bara trÀnat pÄ. Jag och Emma var och sprang intervaller pÄ myren. Det var grisigt, men skönt efterÄt. Vi hittade massa fina kantareller efterÄt, men dÄ kom myggen och bet ihjÀl oss, det var helt sjukt. Sandviken kan ju ha enorma mÀngder mygg ibland, sÄ vi fick inte med oss sÄ mÄnga svampar.

Nu ska jag snart pÄ fys. Dagens fys bestÄr av gymnastik. Inte min specialitet, men det blir en bra utmaning.

Fin utsikt. TyvĂ€rr Ă€r min kamera borta, sĂ„ dĂ€rav brist pĂ„ bilder….

HejdÄ!