Zermatt.

Publicerad:

Hej!

Nu har jag varit lite frånvarande ett tag. Jag har varit på semester, i Spanien. Det var alldeles underbart. Min moster har en jättefin lägenhet i Nerja, vilken jag var bjuden till och stort tack för en jättemysig vecka:) Jag tror bestämt att sol ger energi, jag var väldigt pigg där och träningen kändes bra.

Den första dagen bjöd på stora vågor och jag njöt för fullt, ignorerade den röda flaggan och hoppade i och badade. Det kom en badvakt och signalerade någonting, jag fattade inte. Jag fortsatte och simma och simma. Plötsligt blev jag lite inslängd och forslad av vågen mot en sten, det var ingen fara men badvakten tyckte tydligen det och hoppade snabbt i och skulle rädda mig.. Han blev dyngsur, har aldrig sett en badvakt i action förut… Haha. I övrigt har jag lärt mig att köra moppe, det kan vara bra och vandrat i berg. Och shoppat. Det var väldigt bra shopping på marknaden. Jag hittade en klänning som jag är mkt förtjust i nu.

Nu befinner jag mig på en glaciär igen!! WEEHOO! Första dagen var dimmig. Det gick sådär, jag kände mig lite osäker några svängar och då går det aldrig bra. Inte för mig i alla fall. Sedan fick vi inställt. Jättetråkigt. Sen nästa dag åkte vi upp igen, uppskjutet och uppskjutet. Sen drog vi till Saas Fee, 2h resa. Men det var det värt. Vi fick sjukt bra åkning. Det var så HIMLA roligt verkligen. Jag njöt. Åkningen kändes bra igen. Idag har vi kört SG! Det var utmanande, jag kände mig lite som en nybörjare och gjorde väldigt många korkade misstag, några gång på gång på gång… Det blev lite bättre i alla fall. Det var roligt, då det faktiskt gick ganska fort! 😀

Fysen idag består av gymnastik. Inte något som jag är bra på, men det kan vara utvecklande. Jessica LV är grym och hon och vår fystränare har gjort ett schema, det ska bli spännande.

Hej svejs!

One response to “Zermatt.”

  1. Wish you all the best for your recovery! Hope your Face Looks pretty as soon as possible!