Visp!

Publicerad:

Jaha, hej bloggen!

Just nu är jag på ett sjukhus i Visp. Stort rum, trevlig personal, i övrigt är det inte bra. Men så är livet ibland. Jag var lite stressad upp till träningen igår, typiskt att det händer något dumt då. Jag åkte på i GS:en, det gick inte så bra, men ändå helt okej. Formen i storslalom har känts bra i år. Det är roligt!! Upp till störtloppet, var helt inne i GS:en fortfarande. Gjorde ett kasst första åk, men ett helt okej andra tills jag ramlade. Ingen härlig krasch. Skidorna slogs ihop för att sedan splitta och gränsla en käpp. Det gick nog över 100 så det small till lite. Mitt ansikte är förstört just nu, men det kommer bli bra. Fast jag kanske har brutit näsan lite, så nu får jag panik och börjar nästan gråta. Jag kan inte titta med ena ögat. Så kan det också gå ibland. Sen har jag fått något himla, dumt, drygt fel på mitt knä. Jag hoppas verkligen att det inte är någon fara. Jag håller alla tummar jag har! Men jag har gjort en mr, jag verkar tydligen vara lite trög, men först tyckte jag att dom sa att det var fel på ledband, men nu tyckte jag att dom sa att det var ett blåmärke på skelettet, hur ska dom ha det egentligen?!? Igår sa läkaren att det skulle vara lugnt att åka inom 2 veckors tid, det vore grymt. Då missar jag i alla fall bara 4 dagar. 2 dagar SL och en GS och en SG. Väldigt trist, men det är inte mycket jag kan göra åt det. Det skulle kunna vara värre, jag hoppas innerligt att det inte är det!! Jag är less just nu, men det är bra att tänka positivt, så det är vad jag försöker att göra. Det går ju ändå ganska bra för mig, tur är ju det. Jag borde kanske gå ut och gå lite. Det kan vara bra för mig, att röra på mig. Jag önskar att jag fick se filmen när jag ramlar, fast jag kanske ändå inte skulle kunna se, bara spännande att analysera och lära mig så att det inte händer igen. Om jag nu får negga lite, jag tycker att jag får det, så tänker jag klaga på maten. Allt jag har blivit serverat här har antingen varit en sockerbomb eller en fettbomb, så nu känner jag mig lite halvt äcklad. Jag vill ha MAT! Inte en yoghurt som består av 50% socker, eller en crosang till frulle som består av 50% fett. Tråkigt. I övrigt så har jag hamnat bredvid en byggarbetsplats, de håller på och borrar och borrar. Tråkigt att lyssna på. Ja, vad mer händer. Jag är ganska nöjd att jag har lyckats skriva det här, det får mig också att tänka på min morfar, som bara hade ett öga. Åhh, han var sååå söt! Nu längtar jag efter att prata med någon familjemedlem, eller åtminstone någon. Jag är uttråkad. Nisse och Otto kanske kommer snart. Igår var jag så trött när dom var här. Jag ska duscha också, det kan bli ett projekt. Jag vet inte riktigt hur jag ska duscha, men det kanske går bra. Jag kan inte direkt duscha ansiktet. Ni ska få se hur det ser ut.

 

Lite svullet. Usch, nu börjar jag nästan gråta igen. Jag gillar inte att se mig så där, jag skrollade ner på dokumentet. Det är bäst att inte titta på det. Vill inte vara less. Så nu har jag gjort mitt längsta blogginlägg någonsin. Det kan hänga ihop med att det är tråkigt att vara ensam. Bra tecken, igår ville jag bara sova bort halva livet. Nu känner jag i alla fall att jag kan göra något. Längtar tillbaka till backen jättemycket redan, är sugen på störtlopp för att se att jag inte har blivit rädd eller något. Lite bättre fokus nästa gång, Man lär sig alltid något av sina misstag, fast jag tror faktiskt mest att det var mycket otur den här gången också. Jag var inte så ofokuserad. Jag tror inte att jag har någon hjärnskakning i alla fall. Det är bra, faktiskt rätt så förvånande, men jag kommer ihåg exakt allt som hände och kunde räkna baklänges. Det var bra. Jag har inte ont i huvudet nu, men jag vet inte, jag kanske har fått en massa smärtstillande och annat så att jag inte känner, eller så är det okej. Kände lite i natt tror jag, men det är svårt att säga. Jag ska inte flyga om jag känner något, och känner så många som har gjort något dumt med en hjärnskakning, så det är det sista jag vill. Jaha, klockan är nio. Dags att gå och duscha, jag har svettats ihjäl i natt. Det var sjukt varmt och mitt täcke gjorde det inte direkt bättre. Vi får se om jag blir dödstrött igen nu efter att ha skrivit en A4 på datorn, det vore nog ett negativt tecken för huvudet. Oj, känner mig lite knäpp.

Hej svejs.