Hemma, Stockholm.

Publicerad:

Hej!

Hemma, bara hemma! Jag längtar till alperna. De fina topparna och solen, och SKIDÅKNINGEN! Men jag har tålamod för det har alltid varit min bästa egenskap, hmm… Här regnar det ganska konstant nu.

 

Mitt ansikte är i alla fall nästan helt bra, det är skönt. Jag behöver inte göra något speciellt nu med det i alla fall. Jag tror jag till och med kan gå och bada nu, det vore mysigt.

 

Just nu ägnar jag mig åt rehab och också åt cykling. Än så länge har jag inte tröttnat, men jag känner att det redan är på väg. I helgen var min syster hemma, det var mysigt att vara med henne! Vi kan rehaba tillsammans, då hon har ryggproblem:(

Emma var lite bättre visst, men nu har jag ju tid att träna.

 

Idag har jag varit hos tandläkare, hemska besked. När jag var liten cyklade jag in i en lyktstolpe och slog ut tänderna och nu måste jag operera dem. Mina tänder är lösa, de riskerar att trilla ur när som helst och nu fick jag reda på att det går dåligt! Jag får inte tugga på något hårt längre.

Jag var förbi mitt favvo bageri också, det med världens godaste bröd. Idag hade de en ny macka med löskokt ägg och sjukt god skinka, vet inte vad det var för någon, men den var kvalitativ och sallad och

surdegsbröd, här ovan ser man hur dom gör det. Coolt, degen lever jämt!!

Här är lite andra bröd och bullar som smakar fantastiskt!

Jag har varit i Stockholm förra veckan. Jag var hos en sjukgymnast, Britta Kockum. Väldigt engagerad och jätteduktig, så det kändes väldigt bra. Jag har också varit hos doktorn och tittat, knät känns stabilt i alla fall, vilket är positivt!

 

Jag, Anna, Emelie och Nattis har varit på introdagar till topp och talang programmet med SOK. Det var väldigt spännande och handlade mycket om att inte hus man satsar 100% på en idrott och vad som krävs. Vi fick även reda på hur vi kan få hjälp utav dem att nå dit. Det var lärorikt. Det var många andra idrottare där och det var spännande att få träffa dem! Nu har jag fått lite nya idéer hur jag kan bli bättre.