Tråkigt

Publicerad:

Det är tråkigt att vara skadad…. Jag längtar. Men jag får göra något bra av det. Just nu verkar jag inte vilja göra något alls, inte alls bra. Jo, träna vill jag göra. Jag får hänga på gymmet, det är tur är det är roligt där i alla fall.

Igår var jag och mamma i Gävle. Vi shoppade lite, det var mysigt! 😀

Jag var också hos Kiropraktorerna Vejlo. Det var skönt, de är så duktiga. Igår träffade jag Karin. Jag fick någon övning att göra för mitt knä, den var väldigt svår, så det blir en bra utmaning. Hon stoppade i två nålar också i en muskel vid axeln! Det var en väldigt annorlunda känsla, lite halvt obehagligt men det har blivit väldigt bra nu så det är skönt!!

I övrigt händer det inte mycket. Mitt ansikte blir bara bättre och bättre. Mamma tycker inte att jag kan gå och bada, hon är överdriven, bara för att det är tunn hud borde inte det betyda att man inte kan bada. Måste fråga en läkare!

/Sara