Stubai-Sol-Skidåkning

Publicerad:

Skidåkning!

 

Nu är jag på läger igen och det är helt underbart! Jätteroligt att vara tillbaka och att få åka och jag kommer snabbt tillbaka i gamla rutiner, både på gott och ont. Just nu befinner jag mig i Stubai. Det är mjukt, men det kan vara en bra start för mig. Jag började med tre dagar friåkning i Hintertux och sedan åkte vi alltså hit! Nu har jag kört lite bana. Slalomformen överraskade positivt, det finns mycket att jobba på, men jag känner att det går åt rätt håll! Storslalomen idag var tyvärr inget att hänga i julgranen, jag kände mig lite passiv och hamnade på innerskidan betydligt fler gånger än en, något som jag har en tendens att göra när jag blir lite feg. Jag har i alla fall i allmänhet känt mig säker och på G! Det är roligt! Nu är jag enormt revansch sugen på dagen!

 

Solen skiner, så bara glada miner! Det har varit sommar här nere, det är fantastiskt skönt. Idag fysade jag i t-shirt och korta shorts, det är lätt över 20 grader varmt! I backen har vädret varit helt fantastiskt också.

 

På vår vilodag här gick jag och Anna på picknick i en fårhage. Det var mysigt!

 

Det är dags för Sölden snart, hoppas det går bra för alla. Jag är tyvärr inte redo för race än.. Men jag kämpar på och knät känns faktiskt väldigt bra vilket är jätteskönt! Tålamod.. Inte min starkaste sida, men jag kämpar!

 

Fint i Hintertux!

One response to “Stubai-Sol-Skidåkning”

 1. Hej käraste Sara! Gott att höra att du äntligen får göra det du älskar mest – att åka skidor! Härligt att den rätta känslan börjar komma också. Förstår att du väldigt gärna hade viljat vara med i Sölden…. Men den som väntar på något gott….
  Vi åker till Nerja imorgon. Ska bli underbart med lite värme igen. Anders vill gå samma promenad som vi gjorde efter att ha sett våra bilder, så det ska vi göra. Vi har med oss familjen Back också så Sofia har en kompis också. Annars är allt väl med oss. Johan har fått ett jobb till i Melbourne och ska börja jobba på ett café i nästa vecka på dagarna eftersom det är så lite jobb i familjen. Han verkar väldigt nöjd med livet “down under”.

  Ha det riktigt gott där borta och lycka till med skidåkningen!

  Massor av kramar från oss alla!

  //
  Anna