Mölltal!!

Publicerad:

Hej! Just nu befinner jag mig fortfarande i Österrikiska alperna, fast några timmar österut, i Mölltal! Det är en väldigt fin glaciär enligt mig. Perfekt att träna på! Det är nästan alltid bra underlag och det är ett okomplicerat ställe. Vi bor alltid på ett bra hotell:)

Åkningen här har gått bra. Det har tyvärr dock mest bestått av vilodagar vilket är segt och lite tråkigt. 1 dag snöstorm också, det var tufft att åka och gick lite sådär. Skönt att få vara i backen även om jag inte åkte så många åk. Jag var tvungen att ta en extra på grund utav knät, jag får skynda långsamt med tålamod. Det är i alla fall underbart att vara tillbaka!

Mölltal är vackert!

3 responses to “Mölltal!!”

  1. Kul att du är tillbaka i backen Sara!! Ska bli grymt kul att följa dig i vinter 🙂 Lycka till med allt!!