Vinter!

Publicerad:

Hej!
Nu har jag äntligen fått uppleva lite vinter. Det känns som att jag inte hade någon riktig vinter förra året, kanske bara någon dag i Åre, men det var mest varma dagar. Det har varit så mysigt med lite vinter. Vi har befunnit oss i Kåbdalis, härliga dagar. Jättegod mat, igår kväll hade vi en helt fantastisk middag, och mys! Åkningen har gått både bra och dåligt. Det var enormt roligt att åka storslalom och slalomen kommer mer och mer tycker jag så det känns roligt! Idag var det kval och det slutade så att jag åker till Levi! Känns roligt att få komma i racetempo igen!

Jag har haft lite problem med en hand i någon dag nu, och det visade sig att det är senknarr! Sjukt, jag har aldrig hört talas om det tidigare, men så visade det sig att det är en sena i min handled som har blivit inflamerad, överbelastad eller något… Det löser sig nog snart. I övrigt mår jag bra!:)


Emelie i Levi!


Morgon i Kåbdalis, mysigt!

Backen!

One response to “Vinter!”

  1. Såg att ni hade fantastiskt väder och att du fixare kvalet 🙂 Grattis och lycka till i Finland!!