USA!

Publicerad:

Hej!

Nu har jag rest över atlanten. Resan gick bra. Jag satt bredvid Emelie och vi hade det bra. Vi satt bredvid en amerikanska, hon var väldigt öppen om sitt privatliv, det var spännande. Vi fick höra historier om hur hon träffat sin man. Han kom från Egypten och det var facebook som hade dragit ihop dem! Sjukt!! Vi fick se hennes ring också, den var helt sjukt fullproppad med diamanter…

Mycket packning..

Parkeringen vid flygplatsen. Man ser bergen borta vid horisonten som vi befinner oss i live. Det var lite svårt här kanske.. Min kamera är inte på topp.

Igår kväll var det svårt att hålla ögonen öppna, jag teamar med Anna SL, jätteroligt! Vi kunde inte vara vakna till mer än åtta, så när vi vaknade sådär 5-6 nu på morgonen så var det bara så.

Träningen i Trysil var bra. Nu har jag åkt lite fart igen, det gick inte så bra. Det kommer kanske. Resan hem från Trysil gick toppen. Ett stort tack till Bilmetro i Gävle, speciellt Per Pändel!! Jag älskar verkligen Audibilar. Deras design slår allt och sen så är dom så härliga att köra.

Idag ska vi träna slalom, det känns roligt!! Vi befinner oss i Vail. Vi har en kingsize säng. Det är lite cool!

Hejdå!