Aspen

Publicerad:

Befinner mig i Aspen nu! Det är en väldigt fin by! Solen har skinit hela dagen. Vi har haft vila, strosat lite på byn, lunchat, bakat snickerskakor och inte gjort så mycket mer. Det har varit en härlig men mycket ineffektiv dag. Ibland är det skönt med dagar när man är oansvarig och inte gör ett dugg. Jag har det bra. Tittar på film just nu. Längtar tills imorgon. Det är hangåkning. Det ska bli spännande att se hur backen är i år. Jag gillar verkligen backen här:) Den är tuff och intensiv.

Träningen har helt ärligt gått kasst. Det är tråkigt. Jag hoppas på att det vänder. Jag har lite idéer och i Trysil hade jag flow, så det ska bli spännande med morgondagen. Jag hoppas att jag hinner träna en hel del. I kväll har jag någon Atomic middag tror jag. Det blir nog trevligt. Nu ska jag titta vidare.

Internet är lite långsamt, jag får inte fram några bilder. Kommer kanske senare.

Hejdå!