Norge

Publicerad:

Hej!
Jag befinner mig just nu i Norge. Det är mysigt. Jag gillar skandinavien. Trots kylan, det har verkligen varit kallt nu de senaste dagarna. Jag har kommit underfund med att jag har en blandad förtjusning till det, jag gillar att man måste värma upp på start för att bli på G, att inte svettas och att andas känns så friskt. Om man klär på sig ordentligt är det mysigt, men det är ju fruktansvärt att frysa för mycket. Det har varit kring minus 20 kanske. Just nu är jag i Trysil. Vi bor på ett fint Hotell, jättebra mat! Det är mysigt.

Jag har befunnit mig i Kvitfjell tidigare i veckan. Det är ett mycket fint ställe. Jag vann!! Min andra europacup vinst, så det var enormt roligt!! Jätteskönt och härligt. 😀 Nu ser jag fram emot två storslalomtävlingar EC till, här i Trysil. Imorgon och på onsdag!

Jag har även tävlat SG. Det gick inte bra, jag tror att jag kanske inte riktigt är där jag vill vara i huvudet ännu. Det kommer förhoppningsvis. Krävs lite tid bara.

 

Kvitfjell, racehanget. Det är ganska flackt, men fint. Underlaget var tipp topp!

Sara

One response to “Norge”

  1. Hej Sara!

    Grattis till EC segern, måste suttit fint efter skade uppehållet! Ibland går man stärkt ur svåra och jobbiga perioder, det verkar du har gjort!

    Lycka till i fortsättningen!