God Jul!

Publicerad:

God Jul!! Med mig är allt jättebra, jag har haft en super härlig jul med massa släktingar. Det var väldigt mysigt. Jag älskar julen, jag älskar paket, både att ge och få, jag gillar rimmen, jag älskar att samla alla släktingar, att spela spel (eller i alla fall om jag vinner, annars blir det lite tråkigare…) och att äta. På julen kan jag verkligen frossa loss ibland… Inte så jättebra kanske, men gott!

Innan jul befann jag mig i Åre. Det var lite blandat, det gick sådär. Jag blev 20 på GS:en i alla fall, så det var skönt att få ett reslutat. Jag hoppas att åkningen kommer på tävling snart också. Nu har jag kommit på vad jag har att träna på på träning också, så nu blev jag lite sugen på det också, men jag ser fram emot att tävla imorgon. Vilket jag ska göra, i GS. Slalomen i Åre var sådär. Jag missade lite, men det känns som att åkningen kommer vilket är roligt.

Innan Åre var jag i Courchevel. Mysigt och snöigt. Innan dess var det St. Moritz. Det var roligt! St. Moritz är fint! Lite oflyt och lite blandad åkning, men jag tog mina första WC poäng i SG, så det var en överraskning. Roligt.

Just nu är jag i Österrike, Semmering.Första åket imorgon är vid 10 tiden. Jag startar kanske vid 11 någon gång då! Jag ser fram emot en rolig dag.

Vi hörs! Hejdå! Hoppas på tur imorgon:)

Jag hade tänkt att lägga upp lite bilder, men internet är jätte jätte jättelångsamt, så det går tyvärr inte..