GOTT NYTT ÅR!!

Publicerad:

Gott nytt år! Jag hade ett mysigt nyår med vänner här nere i Europa med laget, men jag saknade trots det Åre och det som hände där.

Det har gått både bra och dåligt på slutet, men så kan det vara. Tyvärr mest lite sådär, åkningen finns där men det har inte riktigt suttit på race. Jag känner att jag saknar träningsdagar på slutet och ser fram emot att få träna lite så att jag har tid att utvecklas. Idag har vi haft EC i Zinal i Schweiz, jag kom fyra, två hundradelar från pallen. Det var bra, men ändå lite tråkigt..

Jag har kört lite WC slalom, men det har gått tungt. Jag har inte alls fått till åkningen som på träning. Det är trist. Storslalomen har varit lite passiv, men jag hoppas att jag kan vända den trenden så snart som möjligt..

Nu ser jag fram emot ett nytt år med många nya utmaningar och möjligheter!!!

Internet går lite segt, men jag ska försöka lägga upp lite bilder.

/Sara