Farttouren

Publicerad:

Hej!

Farttouren är härlig. Många glada och lugna och hjälpsamma människor. Jag har haft en härlig senaste vecka! Jag har det bra med många härliga spa-avdelningar, mycket bra mat, härliga nya ställen att upptäcka, jag älskar att upptäcka, så det har varit roligt. Jag har hunnit tränat lite och även kört fart då, det har varit både nyttigt och spännande. Resultaten har inte varit så bra på fartsidan, så kan det vara. Jag har inte tränat mycket fart heller, så jag är inte allt för besviken. Jag har kört mitt första åk i DH efter kraschen nu, det är skönt. Det fick bli på tävling, eller genomåk, det är inte lätt att hitta tid för träning. Jag var långt efter. Stod på start och kände hur hjärtat bultade och att nervositeten kröp sig på. Jag åkte så fort jag fick grönt ljus, jag kände att jag ville ha det över. De första 5 svängarna var katastrof, sladd, bak och dålig taiming, sen blev det lite bättre. Det var väldigt roligt i alla fall, strålande sol och perfekt i backen, så det var bra att börja med. Super G:n var en annan historia. Det snöade mängder, snön la sig på glasögonen som tyvärr redan innan starten hade immat (lite klantigt av mig..) och det var dimma. Det var lite svårt att se vart man skulle åka. Det gick långsamt och var mjukt. Jag var lite bak, blev lite passiv av snöfallet tror jag. Jag blev 39. Cortina var en fin by med många lyxaffärer och mysiga gränder. Jag kommer gärna tillbaka dit någon gång!

Nu ser jag fram emot tävlingar i Bulgarien, EC GS! Vi kom hit igår! WOW vilket engagemang dom har här. Det är jättebra organiserat än så länge, dom försöker verkligen!! Ser fram emot tävling imorgon! Idag har vi åkt fritt, det var låååånga, flacka backar här, ännu längre liftar, haha. Tog minst 15 min upp med liften.

 

Cortina

Cortina var vackert.

 

Resan till Bulgarien var i både flyg och transferbuss. Vi fick en mycket trött chaufför som höll på att somna, han öppnade fönstret för att hålla sig vaken.

På väg till Pamporovo från flygplatsen


Vi har hunnit med lite sightseeing också, många trasig byggnader (man behöver tydligen inte betala skatt om dom inte är klara) och lite förfallna Hotell. Det finns även en del fina och nybyggna och här på bilden är en ortodox kyrka, det var lite roligt att vara inne i den!

 

/Sara