VM!!

Publicerad:

Just nu befinner jag mig i Schladming! Coolt:) Utanför mitt fönster kan jag se målområdet, vi bor väldigt bra. Knappt 20m till liften, så det är väldigt skönt!

Imorgon sätter VM igång. SG står på schemat! Weehoo! Jag har inte fått reda på nummer, men jag gissar något på 50 kanske. Jag ser verkligen fram emot att få tävla här och jag tror att det kommer kunna bli en underbart bra stämning.

Jag har varit hemma på en snabb visit. Det var skönt att hinna landa lite, jag har varit borta länge och hunnit med att besöka en hel del länder. Bulgarien hade organiserat enormt bra tävlingar, tyvärr var mina resultat allt annat än bra, något som jag gärna skulle glömma bort. Jag hade stora problem med min flackåkning. Sedan bar det av till Maribor, WC. Storslalomen är jag nöjd med bitvis och glad att jag kunde vända så fort efter Bulgarien. Åkningen var bitvis bra och vissa delar av åket var jag riktigt snabb, så det tar jag med mig in till VM.

Vi har varit i Zauchensee, ett jättefint ställe, på uppladdningsläger. Mycket oflyt med väder har gjort att nästan all träning har uteblivit, så denna gång har jag fått vila mig i form istället. Jag får hoppas att det går bra. Jag har haft Otto här, en av mina väldigt bra tränare, och både idag och igår har vi gjort lite friåkningsövningar, jag tycker att jag har fått en ny känsla av hur det ska vara nu. Det är roligt!

Vi hörs! Hoppas på en rolig dag imorgon!

/S

 

One response to “VM!!”

  1. Kul att du skriver på bloggen!! Nu håller vi alla tummarna vi har för dig imorgon och hela VM förstås! Njut och ha kul!
    Puss och kram
    familjen Tufvesson