Invigning och SUPER G, eller??

Publicerad:

Igår var jag på invigning. Var enormot, vilket drag. Ca. 30 000 människor som var här! Nu är VM officiellt sätt igång!

Det var underhållning i form av en väldigt fin joddling, lite olika människor som pratade och lite formationsskidåkning m.m.

Bland annat var både Terminator (Arnold Schwarsennerger) och Herminator där.

Jag är glad att jag kan tyska, annars hade det inte varit lika roligt!

Ganska mycket fyrverkerier och andra fräna saker.

Det här är någon Österrikisk artist som har gjort en låt som är VM:s låt. Go for Gold heter den.

Efter invigningen var det laddning för dagen med sömn och mycket god mat, vi bor på ett jättebra hotel, så det är toppen.

Jag har fick nummer 37. Ett bra nummer. Här är en bild från dagens besiktning, fint!!

Jag var väldigt sugen på att åka idag. Laddade, laddade om, laddade om igen. Ja, på G!! NU kör vi! Fullt ös! Fokus, med ytterhöften. Jag hade en jättebra plan, jag fick aldrig prova den… Ingen start. DIMMA! Tävlningen blev av, så det gjorde det hela ännu tråkigare för min del, det betyder att jag inte får chansen i SG. Jag kände mig sugen, så nu är livet lite tråkigt..

Nya tag till imorgon.. Men ÅHHHHHHH!!!!!!!!!!

/S

2 responses to “Invigning och SUPER G, eller??”

  1. Sååå himla snopet! Men nu är du en erfarenhet rikare att du vet att du kan ladda och ladda om under många timmar. Den erfarenheten kommer du ha nytta av när det här händer igen att tävlingar blir framflyttade. Kanske var det också bra att slippa hamna i dimma i race i 120 km i timmen. Men jag förstår att du är riktigt besviken. Tur att du har fler chanser att få reca! (Kul att du skriver lite oftare på bloggen nu!) Vi tänker på dig och håller alla tummarna på comben!
    puss och kram
    Anna

  2. Vad kul att se hur bra det går i en gren du inte tränar på! Tufft! Gillar GUSK sen gammalt, toppentrevligt folk och bäst av allt, även om vi inte bodde där, så var det det hjärtligt välkommen hit och träna fart och storslalom.är en sån där tidigare skidfixarfarsa. Lycka till på VM, och ännu mer på JVM!