Fart!!

Publicerad:

Nu har VM satt igång för en vecka sen!! Det är sjukt vad tiden går fort när man har roligt! Jag har haft det grymt bra här. Vi bor på ett superbra hotell, (http://hotel-planai.at/) mitt emot backen och det skulle nästan inte kunna vara bättre!!:) Kanske lite tystare i och för sig. Jag har vaknat tidigt på morgnarna senaste tiden, jag vet i och för sig inte om det är på grund av ljuden då det är ganska tyst på morgnarna, kanske beror mer på att jag inte kan slappna av helt… Men jag njuter av att vara på VM!

Just nu dunkar musiken, det är dags för herrarnas andra åk i Super Comb. vilket ska bli spännande. Jag tror på Douglas, vårt svenska hopp! Super Combin var rolig för min del, jag slutade på en 9 plats. Störtloppet på Combin är jag jättenöjd med, jag åkte bra skidor, linjen hade kunnat vara bättre på en del delar, men det var bra. Jag är inte van att åka 2 minuter, så jag var trött. Adrenalinet pumpade och glädjen var härlig att känna. Slalomen var rolig, det började lite knackigt, men jag kom in i åket efter ett tag.

Nästa tävling var DH:n! Det var roligt att åka! 🙂 Det är brutalt vilka krafter som skapas när man köra störtlopp!! Jag är fascinerad. Jag påverkades av alla krascher så jag kände att jag fick lite svårt att fokusera på det jag ville och tankar om jag verkligen kunde gå den tuffa linjen som jag hade besiktat började komma och jag började tveka. Jag var lite bak och tog det sakta men säkert. Jag är i efterhand lite besviken på att jag inte åkte bättre, men jag har inte direkt tränat några mängder så jag känner inte att jag kan förvänta mig bättre. Jag blev 26:a.

Nu har jag storslalom framför mig. Jag tränade idag, det kändes bra bitvis. Vissa svängar satt, andra behövs arbetas med. Jag blir lite bak ibland, men det handlar om självförtroende delvis tror jag. Jag har en plan och jag ska försöka hålla mig till den!! Det ser  ut att vara sjukt bra förhållanden här! Det är roligt!

Tack för super bra hjälp både Pär och Otto.

/S

One response to “Fart!!”

 1. Hur kul som helst !

  Ytterligare en skön profil och underhållande tjej som visar framfötterna i alpina damlaget.
  Dessutom med klar talang även i fartgrenarna. Riktigt, riktigt imponerande.

  Stor ryggdunk och lycka till i morgondagens GS. Kick some ass, Sara !

  Andy B
  Lund