Nya mål

Publicerad:

VM är avslutat för min del och på söndag morgon lyfter planet mot Kanada och JVM!!! Det ska bli super roligt. VM har varit en spännande tid med många nya erfarenheter för min del. Jag känner mig nöjd, även om det hade kunnat gå ännu bättre. Så är det ofta! Jag är nöjd med att jag har fått in mycket teknik på kort tid, egentligen tror jag att jag bara behöver veta hur det ska kännas och sedan bara vara fokuserad. Det är konstigt att det har tagit mig så enormt lång tid att förstå hur det ska kännas, men nu börjar jag hitta en del! Storslalomen inleddes med mitt bästa åk någonsin på tävling kanske, jag låg 8:a. Sen var jag klantig i andra åket och inte tillräckligt cool för att lita på det och ramlade, men lite otur har man ibland tyvärr…. Eller så var det inte otur. Nya tag. Det har inte hänt så mycket utöver skidåkning på touren den senaste tiden. Mamma och pappa var nere vilket bara har hänt en gång tidigare och det var jätteroligt ha dom här. Jag kunde inte träffa dom så mycket för att mamma blev sjuk!! Idag har jag tittat på killarnas storslalom, spännande! Det var ENORMT drag när Hirscher tog ledningen i andra, vilken enorm känsla det måste vara! Jag hade en cool känsla och då var det ändå inte ens så många som hejjade på mig!

Den här bilden tog jag på Herrarnas GS, många flaggor i skyn!

Jag har just tittat på en film, det var en berörande film. Den heter Dr.Seuss The Lorax. När jag började titta på den tänkte jag först att det var en barnfilm som jag skulle tröttna på efter en minut, men sen såg jag att Zac Efron var med och då blev jag nyfiken. Den är en tecknad barnfilm och inte riktigt vad jag brukar tycka om, men jag gillade den. Jag tror att det kan vara en bra film att se. Jag fick mig en tankeställare och jag känner att det kan vara dags att ändra på mitt beteende.

One response to “Nya mål”

  1. Hej du gjorte ändå ett bra grym VM tycker jag Får inte glömma du är ju bara 20 år lika gammal som mig. Hoppas det går bra för dig framöver jag håller tummarna för dig.. 🙂
    Med vänlig hälsning,
    Christoffer