JVM!

Publicerad:

Hej!

Befinner mig just nu i Kanada! Jätteroligt, spännande att besöka ett nytt land. Det snöar för fullt här, snöstorm. Idag har JVM inletts, bra förhållanden och fin slalomtävling. Jag ramlade tyvärr i första åket, min innerskida slog bort ytterskidan. Det hade gått hyfsat bra dit jag kom och det är alltid tråkigt att ramla, men så är det! Vann gjorde Magdalena Fjällström, en annan svenska, så det var roligt och väldigt bra gjort av henne, hon har legat sjuk i två dagar nu.. Jag har inte heller varit riktigt helt hundra, men nu känner jag att jag börjar friskna till och få tillbaka krafter. Det känns som att det ända jag har gjort är att ligga i sängen och äta sen jag kom hit, vilket inte är så roligt Men jag tror på en förändring nu! Morgondagen bjuder på storslalom tävling. Det ska bli mycket spännande och jag ser fram emot att tävla. Jag ska försöka göra rätt och vara noga, sen bara ha roligt!!

/Sara