Italien

Publicerad:

Jag måste säga att jag gillar Italien! Mycket! Livet är nästan alltid härligt i Italien, sol, vacker natur och god mat! Jag kom hem från JVM (mindre lyckat, men roligt i alla fall, mer än så känner jag inte för att skriva) på fredagen. Lördagen tog jag en löprunda och låg mest och solade. På söndagen tränade vi i backen och på måndag och tisdag var det tävlingar. Det var EC, jag kom trea och fyra. Åkningen var bitvis väldigt bra, första dagen var jag lite passiv och andra dagen missade jag lite. Men jag är väldigt nöjd, men mycket vill ha mer. Solen strålade starkt ända tills tisdagen då det var lite mulet!

Det går lite dåligt för mig med internet, så det blir lite fler bilder framöver hoppas jag!

Sara

2 responses to “Italien”

  1. Liebe Sara,

    wir drücken dir für den Riesenslalom in Ofterschwang die Daumen und wünschen dir ein tolles Rennen.
    Deine Fans aus dem Swimmingpool im Allgäu.

    Lycka till!

    Lorenz & Sophia