Ryssland!

Publicerad:

Nu befinner jag mig i Ryssland. Det är ett annorlunda land. Jag skulle aldrig någonsin kunna tänka mig att bo här. Sochi kan vara fint om man tittar på vissa ställen, men just nu är allt halvklart vilket gör det lite mindre lockande. Eftersom det är halvklart måste dom bygga, det är grått och byggmaskinerna åker runt överallt och det är ENORMT äckligt och smutsigt i luften. Efter att jag hade varit ute och sprungit kändes det mer som att jag hade förstört mina lungor snarare än förbättrat dom. Det luktar konstigt och svett överallt, vilket jag då har funnit förklaringen till. Det är enormt varmt överallt, på rummen, i hotellet i allmänhet och utomhus (över 20 grader varmt vilket försvårar åkningen lite) osv.

 

Min vackra vy under löpningen!

 

Det är i den här byn vi bor!

Här är OS byn, den är inte helt klar då.

Och backen, som visade sig från en mycket fin sida under GS dagen, förutom värmen var det toppen!!:)

För jag också tävlat. I OS backarna. Jag tycker att dom är fina, storslalomen är lite flack för min smak men det är något att jobba på och jag gillar farten. Det har tyvärr inte gått strålande. Jag missade och var långsam på flacken i GS:en men bitvis var det bra och jag slutade på en åttonde plats. I SG hade jag också en hel del problem, mest drabbades jag utav nervositet, jag blir lättpåverkad när det gäller fart och idag var det många som var nervösa på grund utav underlag. Jag kom då 18 med mesig åkning, men tydligen var jag ändå snabb i det läskigaste partiet, det är konsigt… Tyvärr har man tider då det inte går som man önskar också, men åkningen finns bitvis och förhoppningsvis snart på heltid!:)

Idag har jag spelat fotbollstennis som fys, det var roligt. Jag var dålig, bollkontroll är inte riktigt min grej, men så är det ibland helt enkelt…

 

/Sara