SOL

Publicerad:

Det gick lite sådär för mig i Ofterschwang. Ett hyfsat första, tyvärr lite mesig i branten där jag la bort en massa onödig tid. I andra åket råkade jag missa stort i början och tappade 1,40 på den som ledde då. I mål var jag 1, 11 efter så bitvis var det bra åkning och det försöker jag att ta med mig! Jag kom nästan sist då, men det hade kunnat bli bra och åkningen finns där, jag behöver jobba på stabiliteten! Jag körde även slalom där, men det är ingen att prata om för det var FRUKTANSVÄRT vad dåligt det gick. Usch… Jag missade alla spår och allmänt oflyt.

Lite bilder från Italien!Italien var underbart härligt med mycket sol och löpning i linne! Skönt att få lite vår innan man åker hem till Sverige! 🙂 Tyskland bjöd också på sommarvärme någon dag! Det var ett väldigt bra arrangemang i Ofterschwang och på storslalomen höll det väldigt bra! Nu ser jag fram emot Ryssland och Sochi!