Solen skiner.

Publicerad:

Hej!

Solen har skinit och det har varit underbara dagar här i Åre!! Fint väder och mycket skidåkning! Jag har både hunnit med att träna bana, åka fritt, hoppa, offpist och längd! Med tanke på längdåkningen hände det en väldigt udda sak. Efter mina intervaller en dag var jag helt slut och tog all fart jag kunde för en nerförsbacke. Något roligare än uppförsbackarna, jag kan helt enkelt inte rå för att jag tycker det. Mitt i den där nerförsbacken tittar jag trött upp för att se så jag åker rätt och mitt i spåret står det en ÄLG och tittar lite surt på mig! Jag får paaaaaanik, skriker till och vänder fort som attan, upp för uppförsbacken igen och bort en bit, livrädd. Älgen blev i och för sig också rädd och flydde. Lite läskigt i alla fall, så om man är i Järpen gäller det att vara på sin vakt!

 

Jag var och tittade på JOI, det var väldigt roligt!! Det är stört imponerande med hoppningen! Parallellen är så klart också väldigt rolig att se, men det är inte lika coolt för det känns inte omöjligt på samma sätt! Det var mycket människor och en härlig kväll med bra drag! 🙂

Emma och jag var ute och åkte fritt, det var väldigt mysigt. Som när vi var små!! Jag har varit mycket med familjen, det är inte så ofta nu för tiden, men även en del med vänner! Nu ser jag fram emot att komma tillbaka till vardagen i resväska snart, även om det har varit helt fantastiskt ha det som jag har haft det nu!! Jag har fått reda på att jag har kommit med i träningsgrupp 1 till nästa år också, det känns jätteroligt 😉

Jag har varit på trav också, i Borlänge. Olympiatravet i Romme. Jag var med i någon TV-studio lite och skulle fråga någon fråga. Jag blev lite nervös, för när man blir intervjuad kan man ju oftast inte svara så mycket fel, men här hade jag fått på papper vad jag skulle fråga och då var risken betydligt större.. Jag blev alldeles nyfiken och ville ställa följdfrågor, men det var inte en så bra idé, så det blev lite konstigt kanske. Trav var en annorlunda upplevelse, spännande. Det är inte min sak att spela bort pengar och jag är för dålig för att vinna, så jag känner att trav kanske inte riktigt var en sport för mig att titta på, men roligt att se lite ändå!

Sara